Loading...

Veelgestelde vragen

We werken zowel op afspraak als met een ‘walk-in’ principe. Als we tijd hebben voor walk-ins, wordt dit meestal op onze Instagram geplaatst. Je kan ook altijd binnen komen lopen om te vragen of er iets mogelijk is. Bij sommige artiesten lopen de boekingen tot een jaar verder. Stuur ons dus altijd een mailtje om te kijken of er bij jouw favoriete artiest überhaupt met walk-ins wordt gewerkt. Om een afspraak te maken, kan je de functie op de website gebruiken of een mail sturen. We krijgen dagelijks veel aanvragen dus wees geduldig op een antwoord. Afspraken via DM worden niet beantwoord. Afspraken met een gastartiest, kunnen via de gastartiest zelf worden gemaakt. Bekijk hun Instagram pagina om te zien hoe je een afspraak kan maken.

Dit hangt enorm af van wat je zou willen laten zetten. Voor kleine tattoos hebben wij meestal binnen een week plek. Voor grotere stukken loopt dit van een paar maanden tot een jaar wachttijd bij sommige artiesten.

Wij plannen enkel een tekenafspraak in, als wij van mening zijn dat het nodig is voor jouw stuk. In het geval van een tekenafspraak, wordt er tevens een bedrag in rekening gebracht. Zodra je het ontwerp ook bij ons laat zetten, verrekenen we dat bij de prijs. Bij alle andere tattoos is er op de dag zelf genoeg tijd ingepland om samen te zitten voor het ontwerp. Deze kan altijd nog naar wens aangepast worden natuurlijk.

Het afzeggen van je afspraak heeft alleen effect op je aanbetaling. Als de afspraak minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd, krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een cadeaubon en kan je deze besteden in de shop zoals jij dat wil. Bij afmeldingen binnen de 24 uur voor de afspraak zijn we genoodzaakt om de aanbetaling in te nemen, dit voor de tijd en moeite die de artiest in het design steekt en omdat het dan te kortdag is om een nieuwe kandidaat te vinden om de spot te vullen. Aangezien wij niet op zon- en maandagen werken, dienen afmeldingen van afspraken op dinsdagen minstens zaterdag vóór 18:00 gedaan te worden. Indien de afspraak niet voor bovenstaand tijdstip is afgezegd zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in rekening te brengen voor de tijd die de artiest in het design heeft gestoken.

We bepalen onze prijzen per tattoo en niet met een uurtarief. Deze worden gebaseerd op de kleur, plek, grootte en moeilijkheidsgraad. Je kunt een indicatie van de prijs vragen bij de aanvraag van je tattoo. De exacte prijs voor je tattoo kan worden gegeven als het ontwerp af is.

Vanwege de opstartkosten (wegwerpmaterialen etc.), hanteren wij een starttarief van 80,-. Dit zullen de kleinste tattoos dus kosten.

We vragen per tattoo een aanbetaling ter bevestiging van de afspraak en voor de tijd en moeite die de artiest steekt in het maken van jouw design. Het bedrag hiervan kan variëren per artiest. Dit bedrag wordt uiteindelijk verrekend met de totaalprijs.

Je kunt bij ons contant, met pin of via Paypal afrekenen. Wij accepteren geen briefjes van 200 en 500 euro.

Wij verkopen cadeaubonnen vanaf 25,- euro. Ze zijn aan te schaffen in de studio, via de webshop of via een mailtje. Deze zijn in zijn geheel of gedeeltelijk in te leveren in de studio voor iedere aanbetaling of tattoo. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar in de webshop.

We raden aan om goed te eten en gehydrateerd te zijn voor je afspraak. Het beste is om de avond ervoor niet te hard te gaan op feesten. Alcohol heeft namelijk een negatief effect op je tattoo. Het is altijd handig om iets met suiker mee te nemen (cola bijvoorbeeld) maar mocht je je niet fijn voelen tijdens de sessie, hebben wij genoeg om dat op te lossen! Maak je verder niet te druk, je bent in goede handen in onze studio.

Na 4 weken is je tattoo zo goed als genezen en is alles wat zou vervagen ook vervaagd. Wacht dus altijd deze tijd af om een touch-up in te plannen. De eerste keer wordt dit kosteloos gedaan. De tattoo wordt niet kosteloos bijgewerkt als er niet goed voor is gezorgd. Dit wordt op de dag zelf vastgesteld door de artiest, er kan dan een bedrag in rekening worden gebracht. Wij werken tattoos bij van andere artiesten maar doen dit niet kosteloos. Stuur een mailtje om een prijsindicatie te krijgen.

Dit kan vaak wel. Hier moeten we echter wel het litteken eerst voor zien en het ontwerp dat je zou willen. Stuur dus een mailtje of kom langs de studio om te overleggen of jouw idee mogelijk is.

Aangezien dit niet is goedgekeurd en de werkzaamheid van tattoeëren met as niet goed is, doen wij dit niet.

Wij krijgen dagelijks aanvragen van mensen om als apprentice bij True Blue te komen werken. Hier hebben wij echter geen ruimte voor naast de huidige artiesten en apprentices. Mochten we ooit nieuwe plekken hebben, zal dit via de sociale media worden gecommuniceerd.

Ja, je mag één iemand meenemen. We kunnen begrijpen dat je dit prettig vindt als extra mening m.b.t. plaatsing of ontwerp. Deze persoon mag alleen niet verder de studio in en zal in de wachtruimte moeten wachten.

Mocht je vraag hierboven niet beantwoord zijn, kun je altijd langskomen, bellen naar 040-2025362 of een mail sturen naar info@trueblue-tattoo.com.