Loading...

De True Blue Tattoo Convention

De True Blue Tattoo Convention is terug

135 artiesten, twee dagen, honderden tattoos. Onze conventie brengt de kunst van het tattooëren naar het volgende niveau.

Verwacht zowel artiesten als bezoekers vanuit de hele wereld die hun eigen werk en werk dat ze hebben laten zetten, laten zien.  

De conventie heeft genoeg activiteiten om twee dagen langs te komen. Verwacht tattoo-gerelateerde stands, foodtrucks en een randprogramma.

Openingstijden:

Vrijdag 24 mei 21:00-23:00 Enkel de expositie is deze dag (gratis) toegankelijk

Zaterdag 25 mei 11:00-22:00

Zondag 26 mei 11:00-20:00


Locatie

Het Klokgebouw was vroeger een Philips-fabriek en werd omgebouwd tot school, bedrijfsruimte, hotel en uiteraard culturele ruimtes. Ze hebben dit gedaan zonder de integriteit van het gebouw te verliezen, wat we jullie graag laten zien.

Vanaf het Klokgebouw is het 15 minuten lopen naar het centrum van Eindhoven. Aarzel niet om dit te doen en ga een kijkje nemen in de stad.

In hetzelfde gebouw bevindt zich het Blue Collar Hotel. Een excentriek hotel met themakamers voor geweldige mensen. Vanuit dit hotel kun je na de eerste afterparty terugrollen naar de conventie.

Naast het Klokgebouw ligt een treinstation genaamd ‘Strijp-S’. Je kunt hier komen via een ‘sprinter’ die vanaf station Eindhoven centraal gaat. Vanaf station Eindhoven Centraal is het 20 minuten lopen naar de locatie. Met de bus kun je lijn 401, 402 of 403 nemen en stoppen bij ‘Strijp-S’. Deze bus vertrekt ook vanaf Eindhoven Airport.

Komt u met de auto, neem dan vanuit alle richtingen afrit ‘Strijp-S’ en volg de parkeerborden. Parkeren kan het beste in garage “Om de hoek”.

Voor fietsen is er geen bewaakte parkeerplaats, maar op het Ketelhuisplein is voldoende ruimte om uw fiets te stallen.


Tickets

Voor de conventie kun je kaartjes kopen voor alleen zaterdag of zondag of voor het hele weekend. Alle kaartjes kunnen hieronder gekocht worden.

Controleer je spam als je na aankoop geen ticket hebt ontvangen. Als u het hier niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet garanderen dat tickets gekocht via Ticketswap geldig zijn op de conventie, aangezien het een derde partij is.


FAQ

Vanaf welke leeftijd mag je de conventie bezoeken?

De conventie is gezinsvriendelijk en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang tot de conventie. Vanaf 12 jaar is een ticket nodig.

Vanaf welke leeftijd mag je op de conventie getatoeëerd worden?

Ook al is de gereguleerde leeftijd in Nederland 16 jaar zonder toestemming van de ouders, handhaven wij de leeftijd van 18 jaar.

Welke andere activiteiten zijn er nog meer te beleven tijdens de conventie?

Op de conventie wordt niet alleen getatoeëerd; er wordt een scala aan kunst tentoongesteld en gepresenteerd. Er zijn bijvoorbeeld verschillende sprekers, een bingo met leuke prijzen, bannerexposities en workshops. Na de conventie is er zelfs een afterparty. Kortom, het is een dag vol activiteiten.

Is de conventie rolstoelvriendelijk?

De conventie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over meerdere rolstoelvriendelijke toiletten. Houd er echter rekening mee dat de balkons in het klokgebouw niet toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Kan ik mee komen helpen op de conventie?

Wij zijn van mening dat vrijwilligers net zo’n passie voor tattoos hebben als wij en verwelkomen daarom graag iedereen in ons team om mee te helpen voor, tijdens en na de conventie. Je kan je hier aanmelden.

Ik ben een tattoo artiest en wil graag op de conventie komen werken?

Om de kwaliteit en de algehele sfeer op de conventie te garanderen, werken wij uitsluitend op uitnodiging.

Hoe kan ik een tattoo inplannen op de conventie?

Om een afspraak te maken met de artiesten kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen. Om toegang te krijgen tot het evenement heeft u naast uw boeking een ticket nodig. Je kunt ook een flash-tatoeage laten zetten, maar er is geen garantie dat er een plekje vrij is bij je favoriete artiest. 

Voor alle overige vragen en info kunt u een e-mail sturen naar convention@trueblue-tattoo.com.


Sponsoren

We zijn onze sponsors enorm dankbaar voor hun steun. Door hun bijdrage kunnen we de beste tattoo artiesten, shows, workshops en meer aanbieden. Bezoek zeker de stands van onze sponsors tijdens de conventie om kennis te maken met hun producten en diensten.


Artiesten

Onze conventie is een evenement dat alleen op uitnodiging toegankelijk is voor de artiesten. Op deze manier kunnen we de hoge normen die we in de studio hanteren ook garanderen voor de conventie. De artiesten op de conventie komen van over de hele wereld en zijn gespecialiseerd in alle verschillende stijlen van tatoeëren. Alle artiesten worden aangekondigd op onze Instagram.

Onze artiesten dit jaar: